Vacature publieksmedewerker weekenden

29 maart 2017 - Museum Tromp’s Huys zoekt voor gemiddeld 3 uur per week een Publieksmedewerker. De werkzaamheden vinden volgens rooster om het weekend plaats.

Wat wordt er van je verwacht?

Een publieksmedewerker is de gastheer/vrouw van het museum. Hij of zij ontvangt de bezoekers, beantwoordt vragen en beheert de kassa. Tevens helpt de publieksmedewerker bij het oplossen van alarmeringen, het bijhouden van de winkelvoorraad, de instandhouding van een goede vochthuishouding van de museumruimtes, het onderhoud van gebouwen en terreinen en een actief gebruik van de sociale media. Daarnaast ziet hij/zij erop toe dat de bezoekers zich aan de bezoekregels houden en spreekt ze – indien nodig – hierop aan.

Wat bieden we?

Ingangsdatum van de functie per direct.
Salaris volgens cao Musea, schaal 4, minimaal €1993, maximaal €2389 bruto op basis van een 36-urige werkweek.
Een voorlopige aanstelling van een jaar met zicht op verlenging.

Reacties op deze functie kun je per mail sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen kun je terecht bij Elsje de Ruijter, directeur van het museum. Zij is bereikbaar op 0562 453610 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..